Feel good – Eten en drinken waar je lijf blij van wordt

Bij Feel Good, kun je gezellig een hapje eten. Ze werken hier met verse producten wat super fijn is! Dit stukje heb ik van hen website:

Bij Feel Good houden we van puur en écht eten, uit de natuur. Dus geen chemische toevoegingen in de vorm van E-nummers en geraffineerde suikers. Maar pure, onbewerkte producten, zoals groenten en fruit, noten, peulvruchten, zaden, granen en spelt. Volwaardige voeding waar je lijf blij van wordt. 

Onze ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en bereid. Hierdoor kunnen we goed rekening houden met bepaalde wensen en allergieën. Veel gerechten zijn aan te passen aan jouw wensen, vraag naar de mogelijkheden!

Daarnaast kun je hier zowel ontbijten, lunchen en dineren. Het grappige is, als je hier regelmatig komt, is het misschien leuk en voordelig om een 10-rittenkaart te kopen. Dit kost €65,- en betaal je dus in principe €6,50 per maaltijd.

IMG_6546.jpg

Zo hadden wij hier laatst geluncht. Een broodje met groentes en chocolade pannenkoekjes met banaan, dadels en kokos. Hier dronken we een gember sapje en een mango smoothie bij.

Het was lekker en je kon ook merken dat alles vers voorbereid was! Feel Good zit in Groningen aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat 29. Ze zijn dagelijks geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *