Middagje gamestate in Utrecht

Afgelopen zondag ben ik een dagje Utrecht geweest. Ik wil eerst even zeggen dat Hoog Catherijne erg mooi en groot is geworden! Je hebt er nu erg veel winkels en eetgelegenheden. Super fijn voor als het weer niet mee zit, maar je toch gezellig ergens winkelen wilt!

Ik was nog nooit eerder in een gamehal geweest dus ik was echt benieuwd. Dit schijnt ook de grootste arcade van heel Benelux te zijn. (België, Nederland en Luxemburg.) Ze hebben meerdere locaties in Nederland: Kerkrade, Rotterdam, Utrecht en dit najaar dus ook in Den Haag. Voor meer info bekijk hen website: Gamestate

Je hebt hier spelletjes voor jong en oud. Wat super leuk is! Je kunt een kaartje halen en daar geld op waarderen. Zo kun je samen doen met één pasje of beide apart een pasje aanschaffen. Met dat pasje heb je toegang om dus spelletjes te  spelen, je hebt veel verschillende spellen. Van spellen waar je samen mee of tegen elkaar kunt spelen, tot aan spellen die je alleen speelt. Bij vele games kun je ook tickets winnen, die je kunt sparen voor een grote knuffel of wat anders. Zo heb je bijvoorbeeld pac-man, air hockey, race, schiet spellen en spellen die je ook vaak bij een kermis ziet. Grijpspellen, ballen gooien en noem maar op!

Als je, je een middag of avond verveeld, is dit echt een aanrader. Sowieso raad ik je dit aan als je hier nog nooit geweest bent!

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *