Dr. Martens inspiration

We zien ze momenteel erg veel en het is een gewilde laars at the moment! De Dr.Martens. Ik ben er zelf ook weg van en als je ze eenmaal goed ingelopen hebt, zitten ze heerlijk! De meesten krijgen enorme last met het inlopen van de laarzen, maar ik raad je aan als je ze van plan bent te kopen. Ze elke avond of dagelijks een uur of twee aan te trekken. Doe dit een week of twee en breid het steeds langer uit qua tijd. Binnen no time, zitten ze fijner en krijg je niet zo gauw last van blaren. Althans dit werkt bij mij goed. Ik ben afgelopen tijd gevraagd of ik wat outfits wilde delen met de Dr.Martens. Dus heb wat verschillende outfits aangehad met de laarzen.

De Dr.Martens kunnen prima met een printjes broek, kleur en wat voor print maakt eigenlijk niks uit. Ik vond dit wel een leuke combinatie, aangezien we de dieren printjes ook weer veel terug zien! Trui is van Bershka, oude collectie en de broek is van Zara.

Mijn tweede look is met een lange trui/jurk, een leren jasje met franjes, leren tasje en de boots. Ik vind dit wel vrouwelijk maar ook stoer. Het is ook lekker comfortabel en toch speels. Ik vind een lange trui/jurk sowieso erg leuk met laarzen staan! Alles is trouwens van oude collectie..

Mijn derde look is een oversized trui met een faux leren broek. Ik vind zo’n broek met Dr.martens leuk staan. Je kunt hier ook een oversized overhemd of een blouse op dragen. Of een wat langere shirt natuurlijk. Ook deze outfit is van oude collectie..

Mijn laatste look heb ik basic gehouden, ook leuk voor een keer, niet? Een leuke broek, met een basic shirt en een leren jasje. Dit had ook net zo goed met een spijkerjas, suède jasje gekund. Voor als je een keer niet overdressed wilt zijn of gewoon van basic houdt. Je kunt het ook met een rok dragen, een simpele shirt en een leuk jasje!

 

Dit zijn mijn vier outfits, er zullen vast meer komen met deze laarzen! Maar voor nu hoop ik dat ik jullie wat heb kunnen inspireren.

Liefs,
Anissa

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *