The joy of dressing is an art & mini give-away !

Het is lang geleden dat ik een outfit gepost heb, ik wil weer proberen elke week twee tot drie outfit posts online te zetten. Najaar komt er aan en vind dat sowieso veel leuker qua kleding!

Ik droeg hier een simpele oversized witte trui met een panterprint rok en stoere leren laarsjes! Hele outfit komt van Zara, trui en laarzen zijn van oude collectie. Maar de rok is nog verkrijgbaar -> rok met dierenprint en heb ik een paar laarzen gezien van de huidige collectie die wat weg heeft van deze! -> leren enkellaars
Het is ook leuk te combineren met een trui, een zwarte shirt met een print of gewoon lekker basic black, met een lerenjasje!

55745fb0-41b3-41f4-b67f-75f1f81616e7.jpg

Daarnaast zien we het najaar veel dierenprintjes terug komen. I like !! Ik vind de outfit stoer maar ook vrouwelijk. Je kunt het natuurlijk vrouwelijker maken door er hakken onder te dragen i.v.p. laarzen. But I liked it this way, what do you think about this look?

 

Give-away

IMG_5812

Ik wil een mini give-away doen met deze twee riempjes! Aangezien we veel van zulke riempjes terug zullen zien de komende tijd, lijkt het me leuk twee volgers blij te maken met een riempje! Wat moet je doen? Volg mij op instagram, mijn facebookpagina, snapchat -> touzanissa en reageer hieronder met welke kleur riempje jij graag zou willen hebben! De winnaars maak ik zondag 30 september bekend!

9 gedachten over “The joy of dressing is an art & mini give-away !

 1. Hi knapperd, ik lees je blog al bijna vanaf het begin en volg je op al je social media. Ik ben zelfs een keer bij je closet sale geweest maar durfde je niet echt aan te spreken haha.. ik stond verlegen tussen je items te kijken. Ik dor super graag mee aan de winactie, het witte riempje is zoooo mooi! veel succes aan alle dames! X

  1. Hey Anna! Wat een lief berichtje zeg haha en wat leuk! Kom je vandaag ook langs de closet sale op de grote markt? Leuk dat je mee doet en jij ook veel succes! Xx

 2. Bestiee! Keep up the good work! Je bent super goed bezig en super leuk een mini give away!
  Dat zwarte riempje.. love it!! xx

  1. Dankjewel lieverd, doet me heel goed dit haha!

 3. Heyhey!
  Je zou mij super blij maken met zo’n riempje! Ik heb volgende maand het 50 jarig huwelijksfeest van mijn opa en oma, en deze zou mijn look echt helemaal compleet maken! Zal die dag dan een outfitfoto maken en posten op insta en je taggen!
  De kleur maakt me helemaal niks uit trouwens

  Xxxxxxxx

  1. Hey!
   Super leuk dat je mee doet en oehh wat leuk! Nou wie weet win je één van de twee riempjes, succes!
   Xx

 4. […]  De mini give away over de heup/taille riempjes loopt nog steeds! Mee doen? Kijk dan mijn vorige blogpost […]

 5. Hee schat! Ik zou graah mee willen doen voor 1 van de riempjes cuz i like them je rockt je outfit echt

  1. Heeee, super leuk dat je mee doet! Dankjewel en zal morgen de winnaars bekend maken Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *