Culotte jeans

Wijde broekspijpen zien we steeds meer terug en ik begin het steeds leuker te vinden ook. Toen ik deze culotte jeans zag hangen wilde ik hem ook meteen hebben. Je moet er van houden natuurlijk, maar met hakken vind ik ze zo zoooo mooi!

IMG_5717

Outfit details: Jas is van de Primark (vorige maand gekocht), shirt is van Zara, oude collectie, broek is ook van Zara, klik hier <- de laarzen zijn van Simmi shoes (oude collectie) hier zijn een paar look a like -> klik hier –  De mini give away over de heup/taille riempjes loopt nog steeds! Mee doen? Kijk dan mijn vorige blogpost <-

Hier een ander look met deze broek!

De broek kun je natuurlijk ook met sneakers of platte laarzen dragen.
Wat vinden jullie er van?

Xx

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *