Monki dress

Wat is deze zomer heerlijk genieten zeg! Ik ben daarom ook helemaal verliefd op dit jurkje van de Monki! Hij zit heerlijk en is ook luchtig met dit weer. Je kunt hem bij elk gelegenheid dragen en is ook te combineren met zowel sandalen als leuke zomer sneakers. Je hebt in het midden van het jurkje twee lintjes die je aan elkaar vast kunt knopen waardoor het met gedetailleerd zit. Ik zelf knoop het altijd aan de voorkant. (Ik denk ook dat het zo hoort namelijk.) Voor zit er ook een split in het jurkje, maar als er geen wind is zie je hier bijna niets van.

Ik had dit jurkje vorige zomer gekocht. Maar dit jaar zijn ze terug en in meerdere kleuren en printen. Alleen veel zijn al sold out… Toch deel ik even een link: Monki.
De sandalen zijn van Zara, die heb ik tijdens de sale in het najaar gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *